Logo-Boerenwijnen1-300x118

Beste relatie,

Wellicht verrast over deze mail informeren wij u graag over een leuke gebeurtenis.
Naast de werkzaamheden voor MBD Noord hebben Mark en Michel Boer als klein wijnimporteur met het bedrijf Boerenwijnen, afgelopen maanden ook een bijgedragen mogen leveren aan het SBS 6 TV programma Robs Grote Tuinverbouwing. Ter gelegenheid van Rob Verlinden zijn 65e verjaardag zijn wij benaderd om voor het wijnitem in de uitzending bijzondere opname locaties aan te dragen. Onze keuze viel hierbij op het kleinste wijnhuis in het hart van de wijnstreek net onder Barcelona.

Op zaterdag 27 februari zullen om 17.00 uur de opnames hiervan worden uitgezonden. Met tevens een herhaling op zondag 28 februari om 9.45 uur. Speciaal voor deze uitzending en ter promotie van de bijzondere cava’s van het wijnhuis hebben wij enkele leuke acties die wij onder de aandacht willen brengen.

1: Win 1 van de 6 gratis flessen Cava van Conde de Valicourt door ons te liken op facebook.
2: Doe je daarnaast nog een bestelling op de website www.boerenwijnen.nl, dan ontvang je ook nog eens 15% korting
3: Tevens verloten wij ook nog eens 3 wijnpakketten onder alle klanten in de periode van 1 januari tot en met 2e paasdag, 28 maart 2016 verloten.

Zie de promo van Robs Grote Tuinverbouwing

Genoeg reden dus om eens verder te kijken op onze website en nader kennis te maken met de wijnen van de kleine Spaanse wijnboer.
We zien je bestelling of like graag tegemoet.

Hartelijke groet,
Mark en Michel Boer

Voeg commentaar toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *